El jugador d’Esparreguera serà integrant del primer equip del CF Martorell © CFM

José Antonio Balada és una altra de les cares noves del primer equip del CF Martorell. El jugador d’Esparreguera, que destaca per la seva polivalència en el terreny de joc, farà el salt al primer equip i és, juntament amb Carlos Donado, fruit de la collita del juvenil A del CF Martorell a categoria Preferent.

“Estic molt content de poder jugar al CF Martorell. Per a mi és un repte, com també ho és intentar perseguir aquest ascens a Segona Catalana que ens hem posat com a gran objectiu per a la temporada”, explica Balada. Nualart té una munió de possibilitats per a Balada. Tot i que la seva posició natural al terreny de joc és de mitja punta o extrem, el curs passat Alcázar va utilitzar-lo com a lateral, davanter i interior oferint un gran rendiment.

Després de destacar en el juvenil A de Preferent el curs passat, és juntament amb Donado, la quota per al primer equip

Una temporada per emmarcar

Balada va arribar l’estiu passat a Martorell de la mà d’Oriol Alcázar, qui va ser tècnic del juvenil A. Procedent del Marianao Poblet, el jugador esparreguerí confessa que “al principi em va costar adaptar-me perquè els companys eren més grans que jo i venia de jugar molt diferent al Marianao. Però a base d’entrenar i agafar confiança tot va anar més rodat”.

Del curs de l’any passat, Balada explica que “l’Oriol -el míster- ens va ensenyar a jugar la pilota amb sentit i va ser un any inolvidable sent la meva última com a juvenil. Acabar tercers a Preferent va ser molt bonic i més de la forma en la que ho vam aconseguir”.

Destaca per la seva polivalència: tot i ser mitja punta o extrem, el curs passat va jugar de lateral, davanter i interior

Balada debutarà al primer equip del CF Martorell després d’una sola temporada al CE Torrent de Llops. El jugador va iniciar-se al CEE Esparreguera des de ben petit fins a la categoria cadet. En l’etapa com a juvenil va fitxar pel CD Marianao Poblet, on va jugar-hi dues temporades, abans de recalar a Martorell.

El jove jugador d’Esparreguera és la desena cara nova del primer equip del CF Martorell per al proper curs, a més de Carlos Donado (juvenil A), Nelson Verdrun (CE Manresa), Carles Pujol (sense equip), Mauro Lenhardy (CF Hortonenc), Manel Sánchez (AE Abrera), Adrià Aguilera (FE Grama), Max Maggath (UE Sant Andreu juvenil), Joan Pujol (UD Montserrat Igualada) i David Valle (UD Montserrat Igualada).